Om Editerat

Staffan Lind är ägare och grundare av digitala kommunikationsbyrån Editerat

Editerat grundades 2008 av mig Staffan Lind. Jag har jobbat med digital kommunikation över 20 år och brinner för att hjälpa mina kunder till framgång på nätet.

Editerat hjälper företag att kommunicera på nätet som produktion av hemsidor, webbshopar, digitala strategier och kurser och föredrag och webbkurser till företag som vill lära sig mer om hur de kan kommunicera framgångsrikt på nätet. Editerat hjälper även företag med att skapa innehåll till sina kanaler på nätet.

Tidigare jobb och erfarenheter

  • Egen webbbyrå, Kreativ IT/Nätverket
  • Projektledare på Image Reklam & Webbbyrå i Luleå
  • Försäljnings- och utvecklingsansvarig på Norrbottens-Kurirens nyhetssajt kuriren.nu
  • Projektledare på Nya Mediabolaget Teknomedia (Norrköpings-Tidningar)
  • Egen webbyrå (igen) sedan 2007
  • Är krönikör i affärstidningen Norrbottens Affärer, medlem i BNI (Business Network International), medlem och ledamot i styrelsen för Företagarna i Boden.
  • Genomfört kursen Experts Academy med Brendon Burchard 2016 på nätet och live i San Francisco. Brendon Burchard är en av de främsta i världen inom onlinemarknadsföring.

Strategisk och operativ partner

Den “digitala revolutionen” har inneburit att kommunikation, transaktioner och etablering av nya relationer i allt större utsträckning flyttat till Internet.
Det är här Editerat kommer in. Editerat fungerar som en strategisk och operativ partner i arbetet med att utveckla dina affärsmöjligheter i de webbbaserade kanalerna. Editerat fokuserar på affärsnytta och arbetar med en helhetssyn på din onlinestrategi, från ny besökare till återkommande kund.

Vad kan vi hjälpa dig med? Kontakta Staffan Lind, ring 070-316 20 11 eller maila till [email protected] och berätta vilka utmaningar ditt företag har i framtiden, vi hjälper dig gärna.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.